Kajaksvømning - sidste udkald

KLUB-FORUMPosted by Henrik Rasmussen Mon, March 25, 2013 18:11:54
På grund af andre aktiviteter i svømmehallen er vores svømmehalstid Søndag den 31 marts rykket til mellem kl.16.00 og 18.00 smiley
Af logistiske årsager vil vi gerne have en melding fra de af jer som har tænkt sig at komme på søndag - så meld lige tilbage til Henrik pr. sms: 21 20 81 70

Endvidere fortæller kalenderen os at det er ved at lakke imod enden med kajaksvømningen for i år.
Vi har tre almindelig kajaksvømningsdage tilbage..

- Søndag den 31 marts fra 16.00 til 18.00
- Søndag den 7. april fra 14.00 til 16.00
- Søndag den 14. april - Reserveret til årets begynderkursus.
- Søndag den 21. april - Reserveret til årets begynderkursus.
- Søndag den 28. april fra 14.00 til 16.00

Da vi tilbage i september måned fik lavet aftalen med svømmehallen om to ugentlige svømmehalstimer, var vi lidt usikre på hvordan opbakningen blandt medlemmerne ville være, men vi kan nu glædelig vis konstatere at det har været en knaldende succes.

Der har igennem hele vinteren været 10-15 medlemmer pr. gang som har benyttet sig af tilbuddet, så med den opbakning i ryggen har vi allerede lagt billet ind på haltider til den kommende vinter.
Vi håber på at aftalerne falder på plads i løbet af sommeren.

mvh
Kajakinstruktørene