Chris Macdonald

KLUB-FORUMPosted by Henrik Rasmussen Wed, December 18, 2013 10:55:34

Chris MacDonald tager på en febuar-turne med foredraget Motivation & Energi, der er en spændende og humoristisk aften med fokus på sund livsstil, motion, energi og det gode liv. Der er garanti for at alle får rørt lattermusklerne,samtidig med at man bliver inspireret til at komme i gang med livsstilsændringer og et aktivt liv ovenpå en mørk tid.

Der er lanceret en specielt billetkategori for foreninger, og derfor har Gjøl Ro- & Kajakklub mulighed for at deltage til foreningspris - 100 kr. pr. billet excl. gebyr.
(Normalprisen er 289 kr.)
Arrangement i Nørresundby Idrætscenter 25. februar 2014

Find billetter til foreningspris via dette link: Billet.dk