Ryå stafet 2014

Ro-forumPosted by Egon Larsen Tue, June 17, 2014 12:04:52

Ryå stafet:

Vi havde en rigtig god tur op af Ryå i 2 inriggere den 10. ,

12. og 16. juni, hvor vi havde fint vejr alle 3 dage.

Tirsdag mødtes vi til et rundstykke hvorefter vi roede til Lindholm strandpark, og derefter op af Ryå til den hvide Bro, og tilbage til Fristrup hvor vi lod bådene ligge hos Anders.

Om torsdagen roede vi igen op til broen med at andet mandskab, og endte i Aalborg herre Roklub, da det blæste kraftigt fra vest. Vi hentede så bådene hjem i går i fint vejr.

Vi var 15 roere Inc. en gæst der deltog i arrangementet, og den samlede strækning var på 117km. med hele 16 forskellige bådmandskaber på kortere eller længere stræk, så der blev roet 702km. i alt Der var en del planlægning for at få lavet bådholdene, og kørslen frem og tilbage gik også fint med den sædvantlige hjælpsomhed fra ro kammeraterne.

Der er flere billeder i Foto Galleriet