Fællestur

Ro-forumPosted by Egon Larsen Tue, September 02, 2014 14:38:20
Lørdag den 30. aug. havde vi en fællestur fra Ægir roklub til "hesteskoen" og tilbage. Vi var 13 deltagere, hvor Gert, Flemming, Kirsten og Henrik tog dog hele turen fra Gjøl. Vi startede som sædvantlig med et rundstykke mm., og sang en fødselsdags sang for Henrik, da han og Kirsten lidt forsinket dukkede op. Derpå gik turen til "Hesteskoen" i en 4 åres og 8 kajakker. Vejret kunne have været bedre, men vi var var højt humør, da vi krøb sammen i et par shelters under middagspausen. Vi havde fået lidt regn på turen ud, men på hjemturen stod det ned i stænger på det sidste stykke. Vi blev lidt våde, men det var dog en fin tur.