Flere billeder fra dåb

KLUB-FORUMPosted by Finn Jantzen Mon, June 12, 2017 14:41:30

Her er lidt ekstra billeder fra dåben, med 3 mands-mafiaen, der forhandler under dåben.

Desuden et billede fra selve åen Ryå, hvor vi var 20 kajakker til Isens Dag og indvielse af Ryå Mejeri Havn.

Kontingent 2014

KLUB-FORUMPosted by Finn Jantzen Sun, February 16, 2014 12:09:32

Så er det tid til at betale kontingent for 2014:

- Senior (over 25 år).............900 kr.

- Junior (25 år og yngre)........500 kr.

- Passiv medlem....................150 kr.

- kajakplads..........................300 kr.

Beløbet indsættes på roklubbens konto nr. 9070 - 16222 73183

inden standerhejsning d. 29. marts, ellers får I en rykker ;-)

Hilsen og vel mødt på fjorden

Kasseren

Super Bowl

KLUB-FORUMPosted by Finn Jantzen Thu, February 13, 2014 11:13:39

Traditionsrig Bowlingaften

Endnu et super arrangement fra socialudvalget blev afviklet på Seaport Bowlingcenter i tirsdags.

En mindre gruppe spillere, samt et par trænere/tilskuere mødtes over en velbesøgt buffet, inden spillerne kastede sig over bowling-kuglerne. Spillernes teknik var beslægtet med curling ;-)

Entusiasmen blev dog endnu større, da alle kastede sig over is-kuglerne i den store isbar, som afslutning på en herlig aften.

En stor tak til socialudvalget fra Finn

Madpakketuren d. 4. sept.

Kajak-forumPosted by Finn Jantzen Sat, September 04, 2010 22:34:23

Her drager 9 friske kajakroere ud af Lindholm Å, på vej mod Sundby Hvorup Sejlklubs havn, øst for Limfjordtunnelen.

Vejret var med os. Sol og stille vejr, så vi havde en fantastisk flot sensommertur gennem hele Aalborg :-)

Efter 15 raske km vendte vi, trætte og lidt ømme i skuldrene, tilbage til Lindholm og herfra med trailer til Gjøl.

Dagen sluttede med lækre kager til kaffen, fordi Hanne efter denne tur, havde roet over 50 km og kunne frigives og modtage sit diplom.

Håber vejret kan blive ligeså godt på lørdag, når turen går til Attrup.

PS! Gert tog en 3 gange så lang tur, idet han lagde ud fra Gjøl og sluttede på Gjøl. Flot klaret!!!

Kajak-Madpakketur

Kajak-forumPosted by Finn Jantzen Mon, August 30, 2010 23:49:53

På lørdag d. 4. sept. er der madpakketur for kajakkerne.

Vi tager afsted kl. 10, hvor traileren skal være pakket, så mød i god tid inden afgang.

Vi kører til Lindholm Å og sætter kajakkerne i vandet. Herfra ror vi gennem Aalborg til Sundby Hvorup Lystbådehavn, øst for tunnelen. Her spiser vi vores medbragte klemmer/kaffe mv.

Måske kan vi nå lidt mere østpå, inden vi returnerer til Lindholm og læsser bådene på trailer/tagbøljer og kører hjem.

De lover fantastisk vejr. Sol og meget lidt vind, så spring til og få en god sensommertur i storbyen. Nu uden Tall Ships.

Vel mødt på lørdag :-)

Hilsen Finn/The Fox