nordjysk stafet

Ro-forumPosted by Egon Larsen Sun, September 01, 2013 12:19:58
Nordjysk netværk har afviklet et ro-stafet arrangement i uge 35, fra alle netværkets hjørner, og det endte i Aalborg. Vores bidrag var at ro en af stafetterne fra Attrup til Aalborg. Gert, Ole og jeg roede en båd til Attrup om tirsdagen, og torsdag middag fik vi
stafetten der kom fra Løgstør. Mit mandskab var Bente og Ole til Gjøl, hvor de blev afløst af Helle og John som roede det sidste stykke. Det var perfekt vejr med en stiv vestenvind, så den største udfordring var at slæbe båden op og ned på stranden i Attrup gennem 25 cm. råddent tang. Vi havde en fin afslutning i Aalborg lørdag aften.

Vi har nu en båd liggende i Aalborg, til en aftentur og en madpakketur onsdag formiddag. Jeg vil gerne have tilmelding til turen på onsdag.