Standerhejsning

KLUB-FORUMPosted by Henrik Rasmussen Thu, March 20, 2014 17:03:00
Så er foråret på trapperne og vi skal have startet en ny og frisk sæson op, og som i kan se, så er vi klar til at hejse flaget..
Vi mødes Lørdag den 29 marts kl. 9.00 til fælles morgenkaffe hvorefter vi deler os ud og gør klubhus og materiel klar til den ny sæson.

Når klokken nærmer sig 12.00 afholder vi den officielle standerhejsning som vi fejrer med en "Kold fra kassen"

Vel mødt til en ny sæson i GRK smiley

PS: Husk at sidste rettidig indbetaling af kontingent er 1 april - Hilsen kasseren